17ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

by e-Leros

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 17ο  Συμπόσιο «Ανοιχτή Αγκαλιά», που διοργανώθηκε στη Λέρο, στις 6 Οκτωβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο «Σχολή Σοφίας» της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Το θέμα του Συμποσίου ήταν «Μαθησιακές δυσκολίες – Ένα φάσμα στα όρια της υπεραξιολόγησης – Ανίχνευση – Εκπαιδευτικές και ειδικές παρεμβάσεις».

Διοργανωτές:  Φ.Κ.Π.Ι. «Ανοιχτή Αγκαλιά», οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της Λέρου.

Συνδιοργάνωση:  «Κ.Ε.Κ. Γ.Γεννηματάς» στα πλαίσια του έργου «Δράσεις ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης» με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Στο Συμπόσιο παρέστησαν περί τα 100 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ.Στέφανος, εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ.Παϊσίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών & Επικοινωνιών κ.Ι.Θεμέλαρος, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί, γονείς, κ.α.

Η έναρξη του συνεδρίου έγινε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, με τους καθιερωμένους χαιρετισμούς, εν συνεχεία ακολούθησαν οι εισηγήσεις των ομιλητών, και ολοκληρώθηκε στις 2:30΄ το μεσημέρι, μετά από συζήτηση με το ακροατήριο.

Μετά το πέρας των εργασιών του Συμποσίου, μοιράστηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής, καθώς προσφέρθηκαν και κεράσματα εκ μέρους των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

 

Επιμέλεια-φωτογραφίες-βίντεο:  Γεώργιος Ι. Χρυσούλης, Γραμματέας Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment