Στην ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ο Σύλλογος Μικρασιατών Λέρου, η Πανελλήνια Ένωση Λερίων και Ηγέχορος

by e-Leros

Πραγματικά ένα απίστευτα κεφάτο και όμορφο αποτέλεσμα και μια τέλεια απόδοση του χορευτικού ύφους και της παράδοσης του νησιού μας! Αγαπημένοι μας Γιάννης Λαδόπουλος, Κουτούζου Χρυσούλα, Χρυσούλης Γιώργος, Σανδαλή Δέσποινα, Κουτούζος Ανδρέας, Μαριάννα Αντύπα, Παλαπουγιούκ Ζαφειρούλα, Χαρινός Νίκος, Ντίνος Φιλιππακόπουλος, Κεροφύλλαξ Ιωάννα, Καπακλής Δημοσθένης και Λιβανού Λίτσα. Το χαρήκατε…ΣΑΣ ΧΑΡΗΚΑΜΕ και σας ευχαριστούμε πολύ! Και φυσικά τους μουσικούς μας Μανώλη Γρύλλη και Δαμιανό Μαρινάτο!!! Ευχόμαστε και στα επόμενα!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Acropolis Chef’s Club Of Attica και στον Πρόεδρο του Μουζάκη Κωνσταντίνο καθώς και στο «δικό μας» Chef» Καραντάνη Λευτέρη για την προσφορά και την επιμέλεια του κεράσματος στη εκδήλωση μας στην Εστία της Ν. Σμύρνης. Ο Λεριός-Μικρασιάτης Καραντάνης Λευτέρης είναι διακεκριμένος στο χώρο των chefs στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι επίτιμο μέλος στο Acropolis Chef’s Club Of Attica, Διευθυντής Γαστρονομίας στον όμιλο για την Unesco Πειραιώς και κάτοχος 3 Αστέρων «Michelin». Επίσης εξαίρετο είναι το φιλανθρωπικό του έργο. Ο Σύλλογος μας τίμησε χθες τον αγαπημένο μας συμπατριώτη για την προσφορά του καθώς και την διατήρηση και διάδοση της γαστρονομικής μας παράδοσης! Αγαπητέ Λευτέρη σ’ ευχαριστούμε!

Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή και συγκινητική παρουσίαση, γεμάτη μυρωδιές και γεύσεις από την παραδοσιακή γαστρονομία της Λέρου. Αυτό το οφείλουμε στην προσφορά κάποιων ανθρώπων που «στέκονται» δίπλα στην προσπάθεια μας!!! Από καρδιάς ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα Ζαχαροπλαστεία ΡΕΠΑΠΗ για την ανιδιοτελή προσφορά και στήριξη τους σε κάθε μας βήμα!!! Την Βιομηχανία τυροκομικών προϊόντων Γιαννουκά Σταυρούλα για την προσφορά των εξαιρετικών, παραδοσιακών τυριών που διαθέσαμε στο κέρασμα! Τον Ήσυχο Δημήτρη για το όμορφο »λέρικο» κρασί που προσφέραμε. Και τέλος το Αιγαίο TV που είναι ο «σταθερός» χορηγός επικοινωνίας και προβολής του συλλόγου μας!

Θερμά ευχαριστούμε επίσης τον αγαπημένο μας Χρυσούλη Μάκη που κάλυψε την εκδήλωση μας με ένα άριστο φωτογραφικό υλικό!!

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment