Στη Ρόδο o Σύλλογος Μικρασιατών Λέρου

by e-Leros
Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη εκδήλωση- αφιέρωμα στη Μ.Ασία, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Ρόδον».
Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών και Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου,. των Μικρασιατικών Συλλόγων Ρόδου και Λέρου με το εξαιρετικώ συγκρότημα ΕΜMΕΛΟΝ.
 Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι με συνθέσεις των Καλδάρα, Μούτση, Ξαρχάκου και Ανδριόπουλου και ερμηνευμένο από τις υπέροχες φωνές των Μαρίνα Μανωλάκου και Δημήτρη Σταματέλου. Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου πλαισίωσε χορευτικά την εκδήλωση.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιπεριφερειάρχη πολιτισμού Κάλλιστο Διακογεωργίου για την ανεκτίμητη βοήθεια του, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών και Παροικιακών Συλλόγων Ρόδου,Νίκο Κωνσταντινίδη, τον πρόεδρο των Μικρασιατών της Ρόδου Νίκο Χατζηπέτρο, τον μαέστρο μας Λευτέρη Μαυρωμάτη, το Ράδιο Λυχνάρι, το Θάρρi TV, την Μαρία Βάλλα και την σελίδα της Readfree.gr, και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ.
 Σας ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη εμπειρία και ευχόμαστε στα επόμενα.
Βίντεο :

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment