Στέλιος Λουλουδιάς : Επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέρου. Ο Δήμαρχος να αναλάβει τις ευθύνες του.

by e-Leros

Δελτίο Τύπου 9 Οκτωβρίου 2019

<< Λέρος Νέα Αρχή >>

Θέμα : Επίσκεψη στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέρου

Το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης  επισκέφθηκε σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης μας κ. Στέλιος Λουλουδιάς συνοδευόμενος από το δημοτικό σύμβουλο και γραμματέα του Δ.Σ Λέρου  κ. Γεώργιο Παλαπουγιούκ . Στην επίσκεψη συμμετείχε και ο πρόεδρος της  Ένωσης Εργαζόμενων του ΚΘ/ΚΥ Λέρου κ. Αναστάσιος Τσαχουριανίδης  με μέλη του ΔΣ της Ένωσης.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση από τον διοικητή του Κ.Υ.Τ Λέρου  κ. Βασίλη Μηγγιάνη τόσο για τους μετανάστες που βρίσκονται στο νησί όσο και για τους εργαζόμενους του κέντρου.

Ο κ. Λουλουδιάς μαζί με τα μέλη της Ένωσης των εργαζομένων επιθεώρησε χώρους περιμετρικά του Κ.Υ.Τ για να διαπιστώσει την κατάσταση που επικρατεί στα ακατάλληλα κτίρια που έχουν καταληφθεί από μετανάστες.

2290 είναι συνολικά οι μετανάστες που βρίσκονται στο νησί, οι εργαζόμενοι δεν ξεπερνούν τους 106, νούμερα που είναι δυσανάλογα και προκαλούν πολλές απορίες σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων.

Ο κ. Λουλουδιάς ευχαρίστησε το διοικητή του Κ.Υ.Τ Λέρου κ. Βασίλη Μηγγιάνη και για την ενημέρωση αλλά και για τις απαντήσεις που έδωσε σε όλα τα θέματα.

Ο κ. Λουλουδιάς για ακόμα μία φορά καλεί τον Δήμαρχο Λέρου να αναλάβει τις ευθύνες του και να δώσει λύσεις άμεσα στο πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε.

 Η κοινωνία της Λέρου δεν αντέχει τέτοιο φορτίο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment