Ο Δήμαρχος Λέρου καταγγέλει και απολύει την κοινωνική λειτουργό κ. Ευαγγέλου Βασιλική

by e-Leros

Αναρτητέα στο διαδύκτιο είναι η καταγγελία της σύμβασης της κ. Ευαγγέλου, κοινωνικής λειτουργού και τ. Ειδικής Συνεργάτιδας του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια.

Ο Δήμαρχος  Λέρου επικαλείται  σοβαρούς λόγους που συντρέχουν από έντεκα καταγγελίες συμπατριωτών μας, τα οποία ονόματα τους έχουν αναρτηθεί δημόσια στο Διαύγεια.

Επιπλέον ο δήμαρχος επικαλείται ότι η πρώην συνεργάτιδα  του δεν εκτελεί καιρό τώρα σωστά τα καθήκοντα της στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λέρου.

Βέβαια κανένας δεν ξεχνά ότι η κ. Ευαγγέλου χρόνια ήταν η έμπιστη του κ. Κόλια και όλοι απορούμε γιατί αυτή η στάση από τον δήμαρχο Λέρου ακριβώς μετά τις εκλογές ..;;; Είναι θέμα μόνο καταγγελιών και ανεπάρκειας η συντρέχουν και άλλοι λόγοι ;

Μένει να δούμε αν η κ. Ευαγγέλου θα κινηθεί νομικά εναντίων των συγκεκριμένων πολιτών και του δημάρχου .

Σίγουρα η υπόθεση αυτή έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε πολλούς συμπατριώτες μας που έβρισκαν στήριγμα στην κ. Ευαγγέλου . Μετά την καταγγελία της σύμβαση της από το Δήμαρχο, διαδικτυακά υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις από υπεύθυνους των Κέντρων Κοινότητας άλλων περιοχών που επιμένουν ότι η κ. Ευαγγέλου κάνει άριστα την δουλειά της και δεν μπορούν να εξηγήσουν την απόφαση του δημάρχου.

Η Καταγγελία της σύμβασης από το δήμαρχο στο Διαύγεια :

Σχετικά Άρθρα

1 comment

αναστασια 30/08/2019 - 22:30

αυτοί λοιπόν είναι οι πολύ σημαντικοί λόγοι απόλυσης της κ. Ευαγγέλου? Αρχικώς να σχολιάσω πως δεν γίνεται να αναφέρεται από τη μια ως παράπτωμα πως τηρούσε ηλεκτρονικά στοιχεία με προσωπικά δεδομένα και από την άλλη να θεωρείται παράπτωμα πως δεν κρατούσε back-up…. Δεν ταιριάζουν αυτά τα 2….. για να είμαστε και λίγο λογικοί…..το ότι κρατούσε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα στην οικία της είναι αποδεικτό? δηλαδή έγινε έρευνα στο σπίτι της με ένταλμα και τα βρήκαν? Επίσης οι χειρόγραφοι φάκελοι με τα προσωπικά στοιχεία του καθενός είναι προϋπόθεση του εκάστοτε προγράμματος για πιθανό έλεγχο οπότε επίσης δεν έχει βάση…. Θα είχε βάση αν υπήρχε ντουλάπα με λουκέτο και η κ. Ευαγγέλου επέλεγε να μην τα τοποθετήσει μέσα( που ας λέμε και την αλήθεια δεν είναι αυτός σημαντικός λόγος καταγγελίας σύμβασης γιατί κλειδιά είχαν μόνο οι υπάλληλοι και κανένας άλλος). Επίσης αν παίρνεις τη συγκατάθεση του εκάστοτε ατόμου για να περάσεις τα προσωπικά του στοιχεία στον υπολογιστή δεν θεωρείται παράπτωμα γιατί δεν το έχεις κάνει εν αγνοία του. Όταν κάνεις αίτηση για ΚΕΑ οφείλεις να έχεις τους κωδικούς της εφορίας καθώς και τον λογαριασμό τραπέζης για να τα περάσεις στην αίτηση ώστε να δείξει το σύστημα αν σε εγκρίνει ή όχι. Αυτά σε γενικές γραμμές για το πρώτο κομμάτι…. Για τα πλημμελή καθήκοντα της στον τομέα του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας δεν θα σχολιάσω καν γιατί στην πλειοψηφία των Δήμων πανελλαδικώς σχεδόν όλα δεν τηρούνται αλλά αυτός δεν είναι λόγος καταγγελίας σύμβασης και αν ήταν θα έπρεπε να ήταν από τον πρώτο μήνα και όχι μετά από 2 χρόνια…… Για να μην μακρηγορώ επομένως από όλα τα παραπάνω το μόνο που βγαίνει ως συμπέρασμα είναι ότι μάλλον ο Δήμαρχος σας το πήρε προσωπικώς επειδή δεν τον στήριξε στις εκλογές….. τα υπόλοιπα που σκέφτομαι δεν τα γράφω καν γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις και είναι μόνο σκέψεις δικές μου.

Reply

Leave a Comment