Δήλωση του Νίκου Διακομιχάλη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή & Προέδρου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την άφιξη της ΜΟΜΚΑ στην Κάλυμνο.

by e-Leros

 

Δήλωση του Νίκου Διακομιχάλη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή & Προέδρου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για την άφιξη της ΜΟΜΚΑ στην Κάλυμνο.

Τι πιο ευχάριστο για τους κατοίκους του κάθε νησιού της Πατρίδας μας, της Δωδεκανήσου, να ξυπνούν το πρωί και να αντικρίζουν πως όλα όσα τους υποσχέθηκε ο πρώην Υπουργός Εθνικής ’μυνας, Πάνος Καμμένος, είναι πλέον γεγονός. Χθες λοιπόν κατέφτασαν στο νησί της Καλύμνου τα μηχανήματα της ΜΟΜΚΑ, της υπηρεσίας που επανίδρυσε ο Πάνος Καμμένος, με απώτερο σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους των ακριτικών περιοχών και να αναλάβει την υλοποίηση των έργων που έχουν ανάγκη οι νησιώτες.

Το πολυπόθητο έργο διάνοιξης του περιφερειακού δρόμου στην Κάλυμνο παίρνει πλέον σάρκα και οστά. Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον και η αγωνία του πρώην Υπουργού Εθνικής ’μυνας και Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νησιωτών.

Μιλώντας ως ένας εξ αυτών, θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του στα νησιά μας. Να τον διαβεβαιώσω πως οι νησιώτες αναγνωρίζουμε την βοήθεια του σε όλους τους τομείς και εκτός των άλλων αντιλαμβανόμαστε το πόσο σημαντική ήταν η απόφασή του ως Υπουργός να επανίδρυσει τη ΜΟΜΚΑ.

Διακομιχάλης Νικόλαος-Μάριος

Υποψήφιος Ευρωβουλετής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Πρόεδρος Νεολαίας

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment