Άρθρο

Σουρωτή: Στον Σαββίδη το 35%

Ξεπέρασε -οριακά- το 35% το ποσοστό που έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής στη Σουρωτή ο όμιλος επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη και μάλιστα σε χρονικό διάστημα μόλις πέντε εργάσιμων ημερών. Αύριο, Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, είναι η καταληκτική ημερομηνία για την αγορά των επιπλέον μετοχών. 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στον όμιλο επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη έως αυτή τη στιγμή, μέσω της μεταβίβασης των μετοχών τους, για να οδηγήσει την εταιρία “έμβλημα” για τη Μακεδονία και ολόκληρη την Ελλάδα στη νέα της εποχή» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο όμιλος.

Ενημερώνει δε τους υπόλοιπους μετόχους ότι εντός των προσεχών ημερών θα απευθυνθεί στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, ώστε με τη σειρά του να συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα την προώθηση της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. «Μια διαδικασία η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στον όμιλο επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει σε άμεση υλοποίηση του προτεινόμενου αναπτυξιακού πλάνου, το οποίο και θα παρουσιάσει αναλυτικά στη συγκεκριμένη γενική συνέλευση των μετόχων» σημειώνει.

http://www.dimokratianews.gr/