Επιλογή συντάκτη

Οι δανειστές έχουν εισπράξει και μας χρωστάνε...

Θεόδωρος Κατσανέβας

Όσο και αν ακούγεται εξωφρενικό, το σύνολο των χρηματικών εκροών από την Ελλάδα προς τη δύση μαζί με τις πολεμικές αποζημιώσεις που μας οφείλουν, ξεπερνά το σύνολο των χρεών μας προς τους δανειστές. Με άλλα λόγια οι  "Εταίροι" και κυρίως η Γερμανοί, έχουν εισπράξει και οφείλουν στην Ελλάδα μεγαλύτερα ποσά από αυτά που τους χρωστάμε.

Τσώρτσιλ : Οι Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε 50 χρόνια

Θεόδωρος Κατσανέβας

Η Άλωσις

Η Ιστορία καταγράφει τα δρώμενα και τη διαδρομή των λαών στο χρόνο, αλλά παραδόξως αποτελεί ακριβό και δυσβάσταχτο βάρος κάθε μεγάλη ιστορική πορεία, διότι αναφέρεται σε πολύ περισσότερες μνήμες από αυτές που μπορεί ο καθείς να σηκώσει. Μεγάλη, μακρά και μοναδική είναι η Ελληνική Ιστορία.

O ρεαλισμός δεν είναι απαισιοδοξία

Π​​ρώτη επιφυλλίδα στον καινούργιο χρόνο. Tο καινούργιο του χρόνου εξαντλείται στην αλλαγή ενός ψηφίου στη συμβατική αρίθμηση της διαδοχής των ετών. Στην ελλαδική κοινωνία τίποτε δεν καινουργείται με το πέρασμα του χρόνου. H απροκατάληπτη, στοιχειωδώς ρεαλιστική σκέψη αποκλείει και την ελπίδα. Ξέρουμε την ανθρώπινη ποιότητα των διαχειριστών της ζωής μας, την αποτελεσματικότητα των θεσμών και λειτουργιών του δημόσιου βίου, τους νόμους της ζούγκλας που κυριαρχούν στο πολυ-υμνημένο πολιτισμικό μας «παράδειγμα». Oλα αποκλείουν την ελπίδα.

Τα νησιά είναι γλώσσα ψυχή και πατρίδα

«Τὴ γλῶσσα μοῦ ἔδωσαν ἑλληνική. 
τὸ σπίτι φτωχικὸ στὶς ἀμμουδιὲς τοῦ Ὁμήρου...
Μονάχη ἔγνοια ἡ γλῶσσα μου στὶς ἀμμουδιὲς τοῦ Ὁμήρου...».

Οι δανειστές μας φυλάκισαν στην παγίδα χρέους και στο ευρώ και τώρα...

Θεόδωρος Κατσανέβας

«Ετήσια Έκθεση της ΕΚΤ: Ξανά στο ίδιο έργο θεατές

Νότης Μαριάς, Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες  Καθηγητής Θεσμών της ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το Τραμπάλισμα της Αμερικής

Του Κώστα Βαξεβάνη

Ο Ρήγκαν μάλιστα, ένας άθλιος ηθοποιός άθλιων ταινιών, ήταν αυτός που σχεδίασε και προώθησε το σχέδιο για τον Πόλεμο των Άστρων. Δεν πρόκειται φυσικά για το σενάριο της γνωστής ταινίας, αλλά για πρόγραμμα που προέβλεπε την επέκταση των εξοπλισμών και στο διάστημα προκειμένου να υπάρξει υπεροπλία απέναντι στους κόκκινους, κακούς και εγκληματίες Σοβιετικούς.

Συνάντηση μυστήριο Ερντογάν με… Κίσινγκερ και Ρότσιλντ!

Πολλά ερωτήματα δημιουργεί η συνάντηση του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν στην Νέα Υόρκη με τον γνωστό Αμερικανό διπλωμάτη, Χένρυ Κίσινγκερ και με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ρότστιλντ, τον James Rotschild, η οποία μάλιστα έγινε κεκλεισμένων των θυρών και μετά την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Στάση πληρωμών προς δανειστές του Ρότσιλντ

Γράφει ο Αντώνης  Γρυπαίος, Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/ Αρθρογράφος ΜΜΕ

Υπ’ όψιν Κυρίου Πρωθυπουργού,

Πρόταση-Συμβουλή

Μετά την άρνηση του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, διά των υπηρετών των Προέδρων και Πρωθυπουργών της Ε.Ε., και της ομάδος...
ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ, διά την απομείωση του παράνομου και τεχνητού χρέους, και της απόρριψις όλων των προτάσεών μας, προτείνουμε στον Πρωθυπουργό. 

Αφού δεν μας δίνουν τη δόση του δανείου οι Σιωνιστές δανειστές, και οι υπηρέτες τους της Ε.Ε., εν ανάγκη, να κάνεις ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 

Σελίδες

Εγγραφή στο Επιλογή συντάκτη