Γιώργος Παλαπουγιούκ : Μήνυμα συμπαράστασης στο αίτημα του Δημάρχου Νισύρου για τον μοναδικό ειδικευμένο γιατρό Καρδιολόγο.

by e-Leros

Θέμα : Μήνυμα συμπαράστασης στο Δήμαρχο της Νισύρου κ. Χριστοφή Κορωναίο για το δίκαιο αίτημα του να κρατήσει το μοναδικό ειδικευμένο γιατρό Καρδιολόγο στο νησί.

Το δίκαιο αίτημα του Δημάρχου Νισύρου πρέπει άμεσα να ικανοποιηθεί  από την πολιτική ηγεσία της χώρας και τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας.

Σε αυτήν προσπάθεια του Δημάρχου της Νισύρου αλλά και των κατοίκων θα είμαι συμπαράστασης. Από Δευτέρα θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να βοηθήσω να επιλυθεί το πρόβλημα της παραμονής του γιατρού.

Δεν πρέπει να ξεχνά η πολιτεία ότι η Νίσυρος αποτελεί τουριστικό προορισμό για χιλιάδες τουρίστες κατά την καλοκαιρινή σεζόν και δεν μπορεί να μένει με μία γιατρό, οφείλουμε να παρέχουμε ασφάλεια σε όλους τους ευρωπαίους επισκέπτες  που επισκέπτονται το νησί.

Επιπλέον τους χειμερινούς μήνες οι άσχημες καιρικές συνθήκες κάνουν δύσκολη την προσέγγιση τόσο θαλάσσιων όσο και εναέριων μέσων, αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τους κατοίκους που παρουσιάζουν προβλήματα υγείας.

Δεν μπορεί η πολιτεία να κλείνει τα αυτιά στα δίκαια αιτήματα των ακριτών μας που δίνουν μάχη καθημερινά να επιβιώσουν σε ένα γεμάτο δυσκολίες κομμάτι της χώρας και απέναντι από έναν γείτονα που καθημερινά δοκιμάζει τις αντοχές μας.

Είναι απαράδεκτο τα φτάνει ένας δήμαρχος να απειλεί με κλείσιμο του Δήμου προκειμένου να πείσει την πολιτεία για τα αυτονόητα.

Είμαι σίγουρος ότι ο Υπουργός αλλά και οι Δωδεκανήσιοι βουλευτές μας θα επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα.

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ
Γραμματέας ΔΣ Λέρου
Δημοτικός Σύμβουλος
<<Λέρος Νέα Αρχή>>

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment