ΛΕΡΟΣ ΝΕΑ ΑΡXH : ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.

by e-Leros

Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν λίγο η παράταξη του κ. Λουλουδιά όπου απαντά στο δελτίο τύπου του Δημάρχου Λέρου

Το Δελτίο Τύπου :

Δελτίο Τύπου 3 Οκτωβρίου 2019

Θέμα : Με σεβασμό προς τον Λεριακό Λαό.

Επιτέλους!!!!!

ο κ. Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου αποφάσισαν να τοποθετήσουν κάμερες και να μεταδίδονται ζωντανά οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

κ. Κόλια, στη θέση σας δεν θα μιλούσα για πολιτική ανηθικότητα της αντιπολίτευσης, ούτε θα σχολίαζα τη συμπεριφορά της ως «παιδική χαρά». Μάλλον έχετε μπερδευτεί και εμπαίζετε τη μνήμη τόσο τη δική μας όσο και των συνεργατών σας. Αν δεν απατώμαι εσείς ήσασταν αυτός που λόγω του ότι δεν αντέξατε την κριτική μας σηκωθήκατε και ορμήσατε στους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης κ. Λουλουδιά και κ. Παλαπουγιούκ.

Το και καλά να θέλετε να δείρετε τους Δημοτικούς Συμβούλους (δείχνει το ποιόν σας)…. οι καρέκλες του Δημοτικού Συμβουλίου, που δεν αποτελούν προσωπικό σας περιουσιακό στοιχείο, αλλά περιουσία του Λεριακού Λαού, τι σας έφταιγαν;

Όσον αφορά τις ψεύτικες κατηγορίες σας, ότι καταψηφίζουμε τα πάντα, σας δηλώνουμε ότι ψηφίζουμε ότι είναι ΝΟΜΙΜΟ και ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ του ΝΗΣΙΟΥ. Όπως:

1. Το κονδύλι των 48.000 ευρώ για τη συντήρηση όλων των αφαλατώσεων.

2. Τον καθορισμό μορφολογικών κανόνων για τα στέγαστρα, που αφορούν τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας ( και επομένως όλους τους επαγγελματίες του νησιού) και τόσα άλλα που θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τα ψηφίσουμε.

ΔΕΝ ψηφίσαμε το ΔΑΝΕΙΟ των 3.800.000 περίπου ευρώ, που δεσμεύει ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ του Δήμου μας για τα επόμενα 15 χρόνια (και μαζί τη θητεία των επομένων 2,5 Δημάρχων).

Επιμένετε να τοποθετηθούν αισθητήρες σε ένα προβληματικό δημοτικό δίκτυο ύδρευσης, το οποίο λειτουργεί χάρη στις άοκνες προσπάθειες των υπαλλήλων του Δήμου. Θα ψηφίζαμε το δάνειο των 3.800.000 ευρώ, για να βάλουμε νέα μονάδα αφαλάτωσης στο Παρθένι και να αρχίσουμε οργανωμένα την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από την υπάρχουσα αφαλάτωση μέχρι το τελευταίο σπίτι του Ξηροκάμπου.

Καλά λοιπόν θα κάνετε να βάλετε κάμερες και να μεταδίδετε ζωντανά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, για να μαθαίνουν οι συντοπίτες μας, ποιοι είναι αυτοί που τους εμπαίζουν και ποιοι είναι αυτοί που μετατρέπουν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε ρινγκ και παιδική χαρά. Επίσης, επιτέλους θα αναγκαστείτε να ακούτε τις προτάσεις μας, χωρίς να απειλείται η σωματική μας ακεραιότητα.

Όσο για την ώρα που αναφέρετε, θα πρέπει όντως η κ. Πρόεδρος να ασκεί τα καθήκοντά της δίκαια για όλους, είτε αυτά που λέγονται της είναι αρεστά, είτε όχι. Και να συνειδητοποιήσει ότι είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου και όχι πρόεδρος της παράταξης του Δημάρχου Λέρου.

Και κάτι τελευταίο. Πέρασαν οι εποχές τις παντοδυναμίας, του Αφέντη Δημάρχου και για πρώτη φορά ο Δήμαρχος παίζει το ρόλο που ο νομοθέτης έχει ορίσει:

Εκτελεστικό Όργανο των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, είτε του αρέσουν, είτε όχι.

Στέλιος Λουλουδιάς
Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης
<< Λέρος Νέα Αρχή>>

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment