Κινδυνεύει να μην διεξαχθεί το φετινό Leros Santa Run

by e-Leros
Μετά από πληροφορίες που είχε η διαδικτυακή μας εφημερίδα από φορείς του αθλητισμού που συμμετείχαν τις προηγούμενες χρονιές στο επιτυχημένο Leros Santa Run, όλα δείχνουν ότι φέτος κινδυνεύει να μην διεξαχθεί αφού φαίνεται ότι ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας δεν είναι διατεθημένος να βοηθήσει στην στην διεξαγωγή του.
Η συγκεκριμένη δράση αρχίζει πλέον να καθιερώνεται στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα του νησιού μας και είναι άδικο για μηδαμινούς λόγους να μην διεξαχθεί.
Να θυμίσουμε ότι το Leros Santa Run κατά το παρελθόν έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους αλλά και έχει συνεισφέρει οικονομικά στο νοσοκομείου του νησιού μέσα από τα έσοδα της δράσης.
Το Leros Santa Run έχει γίνει η αφορμή για Φορείς και σύλλογους του νησιού να ενωθούν για την πραγματοποίηση του. Αθλητές , Ποδηλάτες, Εθελοντές αιμοδότες, σχολεία, ελεύθεροι επαγγελματίες , οικογένειες, μαθητές και πολλοί ακόμα συμμετέχουν για ένα και μόνο σκοπό, την ανάδειξη του νησιού μας μέσα από τον αθλητισμό.
Ευελπιστούμε ότι οι πληροφορίες μας θα είναι λανθασμένες και ότι στο τέλος η δημοτική αρχή θα δώσει το πράσινο φώς για την εκ νέου διεξαγωγή του Leros Sunta Run. Βέβαια ήδη επιχειρηματίες του νησιού έχουν δηλώσει ότι θα είναι κοντά στο να βοηθήσουν τους διοργανωτές να ολοκληρώσουν την προετοιμασία του Leros Santa Run ακόμα και χωρίς την βοήθεια του Δήμου.
Αναμένουμε Λοιπόν !
  • Η εφημερίδα e-Leros.com προσφέρει στους διοργανωτές όλο το έντυπο υλικό που θα χρειαστεί και είναι στην διάθεση των διοργανωτών ως χορηγός επικοινωνίας !!!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment