ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.ΠΑΛΑΠΟΥΓΙΟΥΚ : Ραντεβού στις αίθουσες των δικαστηρίων κ. Κόλια .

by e-Leros

Δελτίο Τύπου 24 Οκτ. 2019

Θέμα : Ραντεβού στις αίθουσες των δικαστηρίων κ. Κόλια .

Για ακόμα μια φορά ο παρορμητικός κ. Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, δεν πρόσεξαν ότι το δημοσίευμα για το οποίο κάνει λόγο είναι δελτίο τύπου δημοτικής παράταξης ….και όχι δημοσίευμα ηλεκτρονικής εφημερίδας.

Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου είναι της παράταξης <<Λέρος Νέα Αρχή>> και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί τοποθέτηση της εφημερίδας.

Επιπλέον στο δελτίο τύπου ο κ.
Δήμαρχος με συκοφαντεί και επικαλείται ψέματα για τα οποία θα δώσει πλέον απαντήσεις εκεί που πρέπει.

Όσο για τις οικονομικές υπηρεσίες που επικαλέσθηκε, θα περιμένω από τον αρμόδιο των οικονομικών υπηρεσιών την διάψευση των όσων λέει στο δελτίο τύπου του ο κ. Δήμαρχος αλλιώς είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά και εναντίον του διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών. Ουδέποτε επικοινώνησα και ουδέποτε ρώτησα για τέτοιου είδους θέματα.Εύχομαι να έχουν στοιχεία και μάρτυρες για τα όσα λένε.

Επιπλέον όλη η Λεριακή κοινωνία γνωρίζει ότι οι μισθοί μου από το ΥΠΕΘΑ πήγαιναν κατά ένα μεγάλος μέρος σε δωρεές για τις οποίες υπάρχουν πρωτόκολλα παράδωσης και παραλαβής και ένα μέρος αυτών σε εισιτήρια για τις μετακινήσεις μου. Βλέπετε εγώ πλήρωνα από το μισθό μου τα εισιτήρια μου.

Βρισκόμουν στη Λέρο όταν έπρεπε και όσο έπρεπε αφού είχα εντολές από τον αρμόδιο υπουργό.

Για όλα τα τα παραπάνω που εύκολα και χωρίς σκέψη πάνω στον πανικό τους ξεστόμισαν θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και συνέπειες, θα επικαλεστώ το δελτίο τύπου του Δημάρχου και θα κινηθώ νομικά προκειμένου να προστατέψω την αξιοπρέπεια μου και την ηθική μου υπόσταση.

Και να γνωρίζει ο κ. Κόλιας ότι εγώ δεν θα δεχτώ τις δημόσιες του συγνώμες όπως κάποτε έπραξε . Αυτά να τα ξεχάσει !

Γεώργιος Κ. Παλαπουγιούκ
Γραμματέας ΔΣ. Λέρου
Δημοτικός Σύμβουλος
Λέρος Νέα Αρχή

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment