ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

by e-Leros

Έκτακτη σύγκληση Δημοτικού συμβουλίου αποφάσισαν οι παρατάξεις μετά από την πρόσκληση του Δημάρχου Λέρου κ. Κόλια

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα την Τρίτη 14 Γενάρη και θα έχει ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη , αυτό του μεταναστευτικού .
Στην συνάντηση που είχαν οι επικεφαλείς των παρατάξεων εκτός του κ. Παυλή που τον εκπροσωπούσε ο κ. Κλήμης τέθηκαν πολλά θέματα.
Η κοινή απόφαση :

 

Σήμερα, Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη διαπαραταξιακή σύσκεψη του Δ.Σ. Λέρου, με μοναδικό θέμα την ενημέρωση των παρατάξεων αναφορικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης περί κατασκευής νέας δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στην περιοχή Λέπιδα Λέρου.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μεραμπελιώτης Βασίλειος, κ. Καστής Δημήτριος, κ. Γρεκός Κυριάκος, οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας κ. Λουλουδιάς Στυλιανός, κ. Σοροκάκης Ιωάννης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κλήμης Κωνσταντίνος, κ. μουντάκης Δημήτριος, κ. Παλαπουγιούκ Γεώργιος, κ. Καραμπάτης Μιχαήλ, κ. Διαμαντάρας Δημήτριος.

Μετά την ενημέρωση του Δημάρχου Λέρου αναφορικά με το θέμα, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης, οι παριστάμενοι διαφώνησαν  σε ότι αφορά τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την επέκταση των δομών.

Και Αποφασίζουν  :

1. Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18.00, θα συγκληθεί εκτάκτως σε Σώμα το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το μεταναστευτικό,  προκειμένου να παρθούν αποφάσεις.

2. Στην εν λόγω έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Λέρου θα κληθούν εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment