Διοίκηση του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου : Οι πρώτες Αξονικές Τομογραφίες στο Νοσοκομείο Λέρου είναι γεγονός.

by e-Leros

Δελτίο τύπου δημοσίευσε η διοικήτρια του ΚΘ-ΓΝ-ΚΥ Λέρου κ. Σαρικα για την λειτουργία του Αξονικού τομογράφου .

Στο δελτίο αναφέρει :

Δελτίο Τύπου   26/6/2019

Οι πρώτες Αξονικές Τομογραφίες στο Νοσοκομείο της Λέρου είναι γεγονός!!!

Ξεκίνησε χθες  στο νησί μας την λειτουργία του, με απόλυτη επιτυχία, ένας από τους πιο σύγχρονους τεχνολογικά Αξονικούς Τομογράφου στην Περιφέρεια μας, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών.

Έτσι μπαίνει τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών της Λέρου και των ασθενών για την μετάβαση, μεταφορά ή διακομιδής τους εκτός νησιού, για την τέλεση μιας αξονικής τομογραφίας!

Τώρα οι γιατροί μας αισθάνονται πιο ασφαλείς, για την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση στην αντιμετώπιση και θεραπεία των περιστατικών που αντιμετωπίζουν! Πρόκειται για μια καταλυτικα μεγαλη και σημαντική αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Λέρου. Μαζί με την έναρξη λειτουργίας, προ λίγων ημερών, της Μονάδας Παραγωγής Ιατρικού Οξυγόνου και την εγκατάσταση του Ψηφιακού Μαστογράφου, το Νοσοκομείο μας κέρδισε σε μεγάλο βαθμό  την αυτονομία του στην παροχή υπηρεσιών περίθαλψης.

Ετσι, ένα μακροχρόνιο αίτημα ολόκληρης της κοινωνίας της Λέρου, με την επίμονη και συνεχή ροσπαθεια της Διοίκησης του Νοσοκομείου, με την συμβολή του Υπουργείου Υγείας, της 2ης Υγειονομικής  Περιφέρειας  και την συνδρομή των εργαζομένων, γίνεται πραγματικότητα.

Τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων θα γίνουν την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στη 1μμ, στο χώρο του Νοσοκομείου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment