ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΝΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΜΙΧΆΛΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΜΜΑΤΕΡΟΥ

by e-Leros

Κύριε Καμματερέ θα σας πρότεινα να προσέξετε ιδιαιτέρως τι έυχεστε για τα Ελληνικά νησιά.

  Όχι κ. Καμματερέ εγω δεν εύχομαι για τα νησιά μας να υπογραφεί μια συμφωνία αντίστοιχη με αυτή των Πρεσπών.
Οχι κ. Καμματερέ οι παράλογες και ανιστόρητες διεκδικήσεις και απαιτήσεις κάποιων γειτόνων, δεν είναι λόγος για να υπογράφουμε σιγά σιγά την παράδοση της Πατρίδας μας.
Οχι κ. Καμματερε δεν θέλω οι κάτοικοι από το Καστελόριζο να πηγαίνουν «απέναντι» για γιατρούς, ψώνια, κτλ. Θέλω να φτιαχτούν υποδομές στα δικά μας νησιά και να δωθούν κίνητρα ωστε να γεμίσουν ξανά τα νησιά μας ζωή.
Όχι κ. Καμματερέ ο κόσμος δεν σας έστειλε στη Βουλή για να πείτε ότι ο ακρίτας Νησιώτης μπορεί να πάει να εξυπηρετηθεί «απέναντι» αφού απο την Αθήνα απέχει 30 ώρες…

Δεν ξέρω σε τι κόσμο ζείτε, αλλά να σας ενημερώσω πως η Ελλάδα ήταν πάντα ανοιχτή σε συνεργασίες με τους γείτονες. Οι γείτονες όμως είχαν πάντα απαιτήσεις επι των Ελληνικών εδαφών.

Αν δεν αντιλαμβάνεστε τη βαρύτητα των λεγόμενων σας και προτιμάτε να βγάζετε έναν εθνικά επικίνδυνο λόγο μόνο και μόνο για να κάνετε πολιτική αβάντα στο κόμμα σας αλλά και να είστε αρεστός στην ηγεσία του. Τότε μάλλον δεν έχετε καταλάβει τη σημαντικότητα  της θέσεως που κατέχετε.
Σας καλούμε να αναδιατυπωσετε καθως αδυνατώ να πιστέψω οτι μιλάτε για συμβιβασμούς.

Νίκος Διακομιχάλης
Πρόεδρος Ν.Α.ΕΛ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment