Απάντηση του Αντιδημάρχου Οικονομικών στην Ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Γ. Παλαπουγιούκ για το ανταποδοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης.

by e-Leros

Άμεση ήταν η απάντηση από τον Αντιδήμαρχο οικονομικών Υπηρεσιών κ.Δημήτριο Καστή στον Γραμματέα του Δ.Σ και Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης << Λέρος Νέα Αρχή>>, κ. Γεώργιο Παλαπουγιούκ σχετικά με την  ερώτηση που είχε καταθέσει για το ανταποδοτικό  πρόγραμμα ανακύκλωσης που τρέχει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Καστής διευκρίνισε ότι ο Δήμος θα ενημερωθεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταυτόχρονα ανάφερε τις κινήσεις του Δήμου μας που αφορούν τα ανταποδοτικά προγράμματα που χρησιμοποιεί ο Δήμος της Λέρου σήμερα.

Η απάντηση του κ. Καστή : 

Τοποθέτηση του Γεωργίου  Παλαπουγιούκ στην απάντηση του Αντιδημάρχου Λέρου κ. Καστή Δημήτρη :

Χαίρομαι που ο αντιδήμαρχος οικονομικών χρησιμοποεί περισσότερες σελίδες για να απαντήσει στα ερώτημα μας σε σχέση με το δήμαρχο που περιορίζεται σε μικρές παραγράφους χωρίς ουσία.

Ο κ. Καστής πραγματικά δείχνει διάθεση συνεργασίας και προσωπικά χαίρομαι για αυτό.

Είμαι βέβαιος ότι η ενημέρωση για το πρόγραμμα ανταποδοτικού χαρακτήρα που τρέχει τώρα από το ΥΠΕΣ θε φέρει αν και εφόσον προχωρήσει εκ νέου έσοδα για το δήμο μας αλλά θα βοηθήσει και οικονομικά τους συμπατριώτες μας.

Η ανακύκλωση ανταποδοτικά αφενός βοηθά τον Δήμο μας αφετέρου δημιουργεί τις συνθήκες για ένα καλύτερο περιβάλλον το οποίο έχουν ανάγκη τα παιδιά μας .

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment