Αιχμές από το Δήμαρχο Λέρου για υπηρεσιακή ανεπάρκεια στην υπεύθυνη του Κέντρου κοινότητας.

by e-Leros

Με μεγάλη έκπληξη είδαμε την ανάρτηση στη σελίδα του Διαύγεια της ανανέωσης της κ. Ευαγγέλου ( κοινωνικής λειτουργού και επί χρόνια Συνεργάτιδας του κ. Δημάρχου) ως υπεύθυνης στο Κέντρο Κοινότητας Λέρου . Ο δήμαρχος με απόφαση του ανανεώνει την υπάλληλο μόνο για τη διασφάλιση της ομαλής χρηματοδότησης του προγράμματος και δεν συνιστά τεκμήριο της υπηρεσιακής επάρκειας της, χωρίς να αναφέρετε στα σχετικά έγγραφα που λαμβάνει υπόψη ο λόγος που κάνει κάτι τέτοιο.

 

Μένουμε έκπληκτοι διότι ο ίδιος ο δήμαρχος ουκ ολίγες φορές έχει επαινέσει δημόσια την συγκεκριμένη υπάλληλο για τις δράσεις που οργανώνει αλλά και για την εργασία που επιτελεί στο κέντρο κοινότητας.

Αναρωτιόμαστε η υπάλληλος για την οποία θα ήταν αμείλικτος ο κ. Κόλιας όπως ο ίδιος ανέφερε στην προκελογική του συνένετευξη στον κ. Ιγαντίδη, είναι άραγε η κ. Ευαγγέλου; Φήμες λένε πως η συγκκεριμένη υπάλληλος δεν είχε στηρίξει το συνδυασμό του δημάρχου στις απερχόμενες εκλογλες.

 

Μένει να δούμε αν οι προεκλογικές επιλογές της κ. Ευαγγέλου θα αποβούν μοιραίες για το μέλλον της εργασίας της με αποτέλεσμα την απόλυση της.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment