Άρθρο

Συνάντηση Γ.Παλαπουγιούκ με τα μέλη του Μ.Ο.Λ .

<<Ο Μοτοσικλετιστικός σύλλογος Λέρου αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για τον τόπο>> .

Συνάντηση με τα μέλη τους Συλλόγου Μοτοσυκλετιστών είχε ο σύμβουλος του ΥΠΕΘΑ και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παλαπουγιούκ.

Ο κ. Παλαπουγιούκ ενημερώθηκε για τις δράσεις του συλλόγου αλλά και για το πρόγραμμα που έχει ο σύλλογος στο μέλλον και δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στις δράσεις του συλλόγου, επίσης υποστήριξε ότι οι δραστηριότητες του Μ.Ο.Λ μαγνητίζουν κόσμο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική ανάπτυξη του τόπου. Για το λόγο αυτό οφείλουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου έμπρακτα.

Τέλος ο κ. Παλαπουγιούκ ενημέρωσε τηλεφωνικά παρουσία των μελών του συλλόγου τον προσωπικό του φίλο και Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Παπαγιαννίδη Δημήτρη για τον διακαή πόθο των μελών του συλλόγου να χρηματοδοτηθεί το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στη Γούρνα ώστε να λειτουργήσει άμεσα . Ο κ. Παπαγιαννίδης κατεύθυνε τα μέλη του συλλόγου στο πώς μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος !

Τ'ελος ο κ. Παλαπουγιούκ ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Μ.Ο.Λ για την αγάπη τους για τον τόπο αλλά και για την θερμή υποδοχή.