Άρθρο

Στην 109 ΛΜΕΘ τιμήθηκε η μεγαλομάρτης Αγία Βαρβάρα !

Πρόσθετο υλικό

Στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Βαρβάρας στην μονάδα 109 ΛΜΕΘ στην περιοχή Σκουρνού της Λέρου τιμήθηκε η προστάτιδα του πυροβολικού Αγία Βάρβαρα.

Παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Στρατονικείας κ. Στέφανου, της στρατιωτικής - πολιτικής ηγεσίας και πλήθους κόσμου τελέστηκε αρχιερατική λειτουργία .
Ακολούθησε δεξίωση όπου τα στελέχη κέρασαν τον κόσμο τους καθιερωμένους λουκουμάδες και ο διοικητής της μονάδας Λοχαγός ( ΠΒ ) κ. Στούπης διάβασε την ημερήσια διαταγή του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου κ. Στεφανή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο διοικητής του 588 ΤΕ Αντισυνταγματάρχης ( ΠΖ) κ. Γιαννόπουλος , ο διοικητής του 109 ΛΜΕΘ Λοχαγός κ. Στούπης ,ο Έπαρχος του τομέα Καλύμνου κ. Θεμέλαρος , ο Δημαρχος κ. Κόλιας , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λουλουδιάς , η δημοτική σύμβουλος κ. Εμμανουήλ, ο σύμβουλος του ΥΠΕΘΑ κ. Παλαπουγιούκ, ο γραμματέας της μητρόπολης Λέρου κ. Χρυσούλης , αντιπροσωπεία της Α.Τ Λέρου και του Λιμεναρχείου Λέρου καθώς και κάτοικοι του νησιού !

Τέλος οι προσκεκλημένοι εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στο διοικητή της μονάδα και τα στελέχη για την άριστη οργάνωση των εκδηλώσεων .