Άρθρο

Παρών δηλώνει στις Δημοτικές εκλογές o Σ. Λουλουδιάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ

Αναφορικά με πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του κ. Μιχάλη Κοντραφούρη, τον οποίο εμπιστεύτηκα πολιτικά και εξακολουθώ να εμπιστεύομαι, δηλώνω ότι αναγνωρίζω στο πρόσωπό του την απεριόριστη αγάπη που τρέφει για τον τόπο, καθώς και το όραμά του για την ανάπτυξη και πρόοδο του νησιού μας και κατ' επέκταση για το καλό των παιδιών μας, τα οποία αντιπροσωπεύουν την ελπίδα και το μέλλον της Λέρου.

Θα ήθελα λοιπόν να τον ευχαριστήσω θερμά, τόσο για την στήριξή του στο πρόσωπό μου, όσο και για το αναγκαίο "παρών" που έδωσε, με τη δήλωσή του, στα πολιτικά δρώμενα.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο κ. Μιχάλης Κοντραφούρης και η εν γένει πολιτική του στάση και διαδρομή, δεν αποτελούν μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον της Λέρου και θα είμαι πάντα ανάμεσα σε αυτούς που θα σέβονται την άποψή του για όσα χρόνια θα εμπλέκομαι με τα κοινά. Πιστεύω στην καθαρότητα της σκέψης του και στην αγνότητα των προθέσεών του και θεωρώ ότι αυτά είναι βασικότατα στοιχεία μιας αξιόλογης πολιτικής προσωπικότητας με αντίληψη για το πώς πρέπει να πορευτεί η Λέρος μας, αλλά πάνω από όλα ΠΟΙΟΙ πρέπει να την οδηγήσουν στην πολυπόθητη και πολυσυζητημένη πορεία ανάπτυξης και ευημερίας.

Δηλώνω με τη σειρά μου ΠΑΡΩΝ στην διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος, για μια Λέρο που ήρθε η ώρα ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ και κυρίως ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟ, βασικά χαρακτηριστικά του σημερινού  Δημάρχου, κ. Κόλια.

 

Με τιμή και εκτίμηση, 

Στυλιανος Παν. Λουλουδιάς

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ