Άρθρο

Εμμένει στο πολιτικό σορτάρισμα η Ν.Δ.

 

Συνεχίζει να "παίζει" με το οικονομικό κλίμα - "Δεν έχει βάθος η ελληνική αγορά" διαμήνυσε στις αγορές ο Ν. Μηταράκης *"Πολιτικά και οικονομικά προγράμματα τύπου ΔΝΤ και Ν.Δ. είναι ασύμβατα με τα αισιόδοξα οικονομικά μηνύματα" σημείωσε ο Ν. Παππάς

Στη γραμμή της πολιτικής σπέκουλας πάνω στις κερδοσκοπικές πιέσεις που δέχθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών την περασμένη Τετάρτη εμμένει η Ν.Δ με την κυβέρνηση να κάνει λόγο για «αφωνία» Στουρνάρα, επισημαίνοντας την επαναφορά στην κανονικότητα για το Χρηματιστήριο Αθηνών και τα κέρδη των τραπεζικών μετοχών.

«Δεν έχουν βάθος η ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια και το χρηματιστήριο, οι όγκοι είναι πάρα πολύ χαμηλοί, όπως και οι όγκοι στα ομόλογα είναι πολύ χαμηλοί, άρα χρειάζεται ένα 'βήξιμο' για να πάθουν πνευμονία». «Είναι 'ρηχές' αγορές , στις οποίες λίγες κινήσεις δημιουργούν αυτή τη συνθήκη πανικού» σημείωσε στον Αlpha 989 ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης.

Να τελειώσει το παραμύθι της διαρκούς καταστροφολογίας

«Φάνηκε σαν να επιχαίρει, αντί να λειτουργήσει στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της εμπιστοσύνης» σχολίασε σχετικά με τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο News 2/47 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος. Όπως επισήμανε, η Ν.Δ. επιχείρησε να αξιοποιήσει το γεγονός για να δικαιώσει το σενάριο της καταστροφής, που «εδώ και τρία χρόνια δεν της βγαίνει». «Ο Κ. Μητσοτάκης διαρκώς διαψεύδεται» υπογράμμισε τονίζοντας πως «πρέπει να τελειώσει το παραμύθι της διαρκούς καταστροφολογίας».

Σορτάρουν ιδέες

«Συνεχίζεται η προσπάθεια όλου του συστήματος εξουσίας -όχι μόνο των δύο πρώην μεγάλων πολιτικών κομμάτων, αλ2όεδρος της Ν.Δ. σε συνέντευξή του στο News 2/47.

avgi.gr