Άρθρο

Απάντηση Δημάρχου Λέρου σε Δημοτικό Σύμβουλο

  • Απάντηση Δημάρχου Λέρου σε Δημοτικό Σύμβουλο

Προκαλεί έκπληξη το νέο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λουλουδιάς, με το οποίο ερωτά δημόσια τον Δήμαρχο Λέρου (!) για την προσωρινή παύση λειτουργιάς του τοπικού γραφείου εξυπηρέτησης πολιτών ΔΕΔΔΗΕ.

Προφανώς ο κ. Λουλουδιάς ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ τον θεσμικό του ρόλο, πιστεύοντας ότι παρόλο που ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερώνεται, μπορεί να ασκεί ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ για «τα μάτια του κόσμου» και για ψηφοθηρικούς λόγους, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να απευθύνει το ερώτημα προς τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ, ή ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΕΣΜΙΚΑ, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΚΑΛΟΥΜΕ τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κοντραφούρη όπως υποδείξει στον κ. Λουλουδιά ποιος είναι ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ενός δημοτικού συμβούλου και τι ενέργειες πρέπει να κάνει ώστε να φέρει προς συζήτηση οποιοδήποτε ερώτημα στα ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου.

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι, η Λέρος έχει ανάγκη από μια ΣΟΒΑΡΗ αντιπολίτευση που να ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και να ΑΣΚΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως παρατηρούμε όλοι, ο κάθε δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, με αποτέλεσμα να ξυπνάει μια ωραία πρωία και να εκδίδει ακατανόητα δελτία Τύπου που προκαλούν θυμηδία.

Για το καλό του τόπου αυτό πρέπει να σταματήσει!

Τέλος, ενημερώνουμε τον κ. Λουλουδιά ότι ο Δήμαρχος Λέρου έχει ήδη αποστείλει έγγραφο προς τον ΔΕΔΔΗΕ με αριθμ. πρωτ/5156 και ημερομηνία 3-11-2017, για το περιεχόμενου του οποίου θα ενημερωθεί ΘΕΣΜΙΚΑ εντός της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου, σε προσεχή συνεδρίαση.