Υγεία/Ευεξία

H ένεση Ο-Shot έρχεται να «ξυπνήσει» τον γυναικείο κόλπο

Για τις γυναίκες που δεν έχουν οργασμό, υπάρχει λύση: η ένεση "O-Shot" (Orgasmus Shot), μία μέθοδος που υπόσχεται στις εκπροσώπους του ωραίου φύλου καυτές βραδιές. 

Mε μία ένεση στην κλειτορίδα, τονώνεται ο κόλπος και καθίσταται πιο ευαίσθητος στη σεξουαλική ευχαρίστηση, όπως επισημαίνει ο καθηγητής Τσαρλς Γουόκελ που έχει την κλινική του στο Λονδίνο. Το κόστος της μεθόδου φθάνει τα 1.186 ευρώ. 

Παγκρεατίτιδα: Αίτια, συμπτώματα και αντιμετώπιση
Παγκρεατίτιδα είναι μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από φλεγμονή του παγκρέατος. Το πάγκρεας είναι ένας κοιλιακός αδένας που βρίσκεται πίσω από το στομάχι στην άνω κοιλιακή χώρα.
 
Αλάτι, το ισχυρό αντισταμινικό

Το θαλασσινό αλάτι, γνωστό και ως αφράλα, ανήκει στα ορυκτά μπαχαρικά. Περιέχει ιώδιο, απαραίτητο για την ανάπτυξη των παιδιών και τη λειτουργία του θυρεοειδούς. Προσοχή στην κατάχρησή του, διότι το υπερβολικό ιώδιο βλάπτει την ισορροπία του θυρεοειδούς και το υπερβολικό αλάτι κατακρατεί τα υγρά στον οργανισμό. Το σώμα μας θέλει 100% φυσικό θαλασσινό αλάτι. Το αλάτι έχει πολλές άλλες λειτουργίες εκτός από την απλή ρύθμιση της υγρασίας του σώματος. Οι νεφροί δεν θα λειτουργήσουν σωστά χωρίς αλάτι.

Η βιολογία της ψυχικής ισορροπίας: Εγκέφαλος, έντερο, και άγχος

Γράφει η Μαρτίνα Αθανασίου MSc, Ψυχολόγος

Πρωτεΐνες και προβιοτικά βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο του σακχάρου

Η προσθήκη τροφών πλούσιων σε πρωτεΐνες ή προβιοτικά στη διατροφή των πασχόντων από διαβήτη, μπορεί να συντελέσει στον έλεγχο των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, σύμφωνα με δύο μελέτες που παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας, στη Νέα Ορλεάνη. 

Οι πρωτεΐνες και τα προβιοτικά φαίνεται να επιβραδύνουν την πέψη των υδατανθράκων, εμποδίζοντας την απότομη άνοδο της γλυκόζης που συντελεί στον διαβήτη τύπου 2 ή στις βλάβες που προκαλεί η νόσος σε διάφορα όργανα του σώματος. 

Λευκή γλώσσα: Τα αίτια και πότε θα πρέπει να σας ανησυχήσουν

Η λευκή γλώσσα είναι μια επίστρωση από υπολείμματα, βακτήρια και νεκρά κύτταρα στο στόμα σας που την κάνουν να φαίνονται λευκή. Αν και η εμφάνιση της λευκής γλώσσας μπορεί να είναι ανησυχητική, η κατάσταση είναι συνήθως ακίνδυνη και προσωρινή.

Ωστόσο, η λευκή γλώσσα μπορεί να είναι μια ένδειξη ορισμένων σοβαρών παθήσεων, που κυμαίνονται από μια μόλυνση έως μια προκαρκινική κατάσταση.

Αίτια

Η βιταμίνη D βελτιώνει την επιβίωση των γυναικών με καρκίνο μαστού

Οι γυναίκες με υψηλότερα επίπεδα βιταμίνης D στο αίμα μετά τη διάγνωση καρκίνου του μαστού, έχουν καλύτερο μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο JAMA Oncology.

Η βιταμίνη D είναι πολύτιμη για την υγεία των οστών, ενώ η ανεπάρκεια της σχετίζεται με διάφορες μορφές καρκίνου. Πηγές πλούσιες σε βιταμίνη D είναι τα λιπαρά ψάρια, τα διατροφικά συμπληρώματα, τα εμπλουτισμένα τρόφιμα και φυσικά η έκθεσή μας στον ήλιο. 

Ανδρο-λύσεις... made in Greece!
Ολοένα και περισσότεροι άνδρες βιώνουν καθημερινά το βάρος των σεξουαλικών διαταραχών – εκτιμάται ότι στη χώρα μας περί το 1.000.000 εμφανίζει στυτική δυσλειτουργία – με αποτέλεσμα να βυθίζονται σε μια δίνη που τους στερεί χαρά και ποιότητα ζωής. Ο ανδρισμός αρκετές φορές χρειάζεται... σέρβις, ωστόσο οι ανδρολόγοι αναφέρουν ότι υπάρχουν λύσεις και μάλιστα άκρως εξελιγμένες τόσο για όσους πάσχουν από λειτουργικά όσο και αισθητικά προβλήματα των γεννητικών οργάνων.
Από τις 9 Νοεμβρίου στα φαρμακεία η Κρητική ασπιρίνη

Στις 9 Νοεμβρίου θα αρχίσει να κυκλοφορεί στα φαρμακεία το φάρμακο κατά της γρίπης που αποτελείται από ελαιόλαδο και αρωματικά φυτά της Κρήτης,  η Κρητική ασπιρίνη, όπως ανακοίνωσε ο καθηγητής Πειραματικής Ενδοκρινολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Ηλίας Καστανάς, κατά τη διάρκεια συνεδρίου για το ελαιόλαδο που πραγματοποιήθηκε στην Κριτσά Λασιθίου το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου.

Πώς τα ανοσοκύτταρα μπορούν να ρυθμίσουν την αρτηριακή πίεση

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες είδαν πως κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που ονομάζονται λεμφοκύτταρα, τα οποία παράγουν ακετυλχολίνη, μπορούν να ρυθμίσουν την αρτηριακή πίεση σε ποντίκια στο εργαστήριο. Η μελέτη αυτή, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Nature Biotechnology», ανοίγει τον δρόμο για νέους τύπους θεραπείας της υπέρτασης.

Η υψηλή αρτηριακή πίεση αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες κινδύνου για πρώιμο θάνατο σε παγκόσμιο επίπεδο όμως τα αίτια της υπέρτασης δεν μπορούν να προσδιοριστούν.

Σελίδες

Εγγραφή στο Υγεία/Ευεξία