Slide Show

Έρχονται 120 δόσεις και Νόμος Κατσέλη

Δύο "στοιχήματα" της κυβέρνησης που επιζητούν λύση μέσα στον Δεκέμβριο - Παράταση ενός έτους στην ισχύ του εξωδικαστικού μηχανισμού αναμένεται να δώσει η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, καθότι η διάρκεια ένταξης σε αυτόν λήγει στις 31/12/2018

Δύο “στοιχήματα” που αφορούν τα πολύ σημαντικά ζητήματα του Νόμου Κατσέλη, αλλά και των 120 δόσεων καλείται να κερδίσει η κυβέρνηση και μάλιστα μέσα στις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Τα νέα όρια του νόμου

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης 13-12-2018

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Πέμπτης

Αντίστροφη μέτρηση για το 12ο Συνέδριο της ΝΔ

Περίπου 3.000 σύνεδροι και περισσότεροι από 2.000 παρατηρητές θα βρίσκονται στο εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», από όλη τη χώρα και το εξωτερικό για να συμμετάσχουν στις συνεδριακές εργασίες, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 14-15-16 Δεκεμβρίου.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ΝΔ προς το 12ο Συνέδριό της, την κορυφαία πολιτική διαδικασία της παράταξης.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τετάρτης 12-12-18

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τετάρτης

Aν έλθει στη Βουλή αποχωρούμε!!!

«Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πεθάνει γιατί την αναιρεί διαρκώς ο Ζάεφ με τις δηλώσεις του. Εκτός αν έχει κάνει άλλη συμφωνία "κάτω από το τραπέζι" με τον Κοτζιά. Εμείς τέτοια συμφωνία δεν ξέρουμε» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στη ομιλία του στη Βουλή.

Ρύθμιση οφειλών με μηνιαία δόση έως 50 ευρώ σχεδιάζει η κυβέρνηση .

«Εκτακτη» ρύθμιση οφειλών, που θα προβλέπει υπό προϋποθέσεις ακόμη και «κούρεμα» της αρχικής οφειλής, εκτός από τις προσαυξήσεις και τα πρόστιμα, διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους εκπροσώπους των δανειστών, των οποίων βέβαια οι αντιστάσεις δεν έχουν ακόμη καμφθεί. Κομβικό σημείο στην επιδιωκόμενη συμφωνία, εκτιμάται πως είναι η ύπαρξη δικλίδας ασφαλείας που θα «κρατά» μέσα στις υπάρχουσες ρυθμίσεις όσους έχουν στο παρελθόν ενταχθεί σε αυτές και συνεχίζουν να τις εξυπηρετούν.

Ξεκλειδώνουν οι 3.257 προσλήψεις στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σήμερα η ψήφιση της τροπολογίας

Σάρκα και οστά παίρνει η εξαγγελία του υπουργού Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση για την πρόσληψη του προσωπικού στο πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι”, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται η κατάθεση της τροπολογίας που θα ορίζει τους όρους για την προκήρυξη διαγωνισμού μέσω του ΑΣΕΠ για 3.257 θέσεις μονίμων υπαλλήλων στους δήμους, όπου μέχρι στιγμής λειτουργεί το πρόγραμμα. Ο διαγωνισμός αναμένεται να προκηρυχθεί στις αρχές του νέου έτους.

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Τρίτης 11-12-2018

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

«Κοινή επιστολή δημάρχων Λειψών, Πάτμου και Αγαθονησίου»

Λειψοί, 10-12-2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Κοινή επιστολή δημάρχων Λειψών, Πάτμου και Αγαθονησίου»

Παρακάτω σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή των τριών δημάρχων Λειψών, Πάτμου και Αγαθονησίου:

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

Ψυχή για το νησί μας η Βασιλική Ευαγγέλου .

Εχθές όλοι χαρήκαμε και γιορτάσαμε βλέποντας εικόνες και βίντεο από τον Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λακκί μπροστά από το ξενοδοχείο <<Λέρος>>.

Το όνομα του χωριού ;

<<Χωριό της αγάπης>>, πως αλλιώς να ονομαστεί αφού με πολύ αγάπη επιμελήθηκε τόσο από την συμπατριώτησα μας κ. Ευαγγέλου Βασιλική όσο και από τον κόσμο που στο κάλεσμα της Βασιλικής έδωσε τον καλύτερο του εαυτό !

Εικόνες χαράς και ευτυχίας που έδωσαν διαφορετική αίγλη στο παρατημένο κτίριο του ξενοδοχείου Λέρος που κάποιοι αφήνουν χρόνια να ρημάζει.

Σελίδες

Εγγραφή στο Slide Show