Λέρος

Δελτίο Τύπου από το Γραφείο Δημάρχου

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Παρασκευή ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας για την επίλυση σημαντικών προβλημάτων του νησιού.

«Ήλθε γάρ ο Υιός του ανθρώπου ζητείσαι και σώσαι το απολωλός»

Αγαπητοί μου αδελφοί,

Ωραία, αλλά και λίαν συγκινητική η σημερινή ευαγγελική περικοπή. Ο των όλων Κύριος, πράος και ταπεινός, εισέρχεται στην πόλη Ιεριχώ, εκεί υπήρχε κάποιος που ονομαζόταν Ζακχαίος, και ο οποίος μάλιστα ασκούσε το επάγγελμα του αρχιτελώνη και ήταν πλούσιος.

Φλέγεται διακαώς ο Ζακχαίος από την επιθυμία να πλησιάσει τον Κύριο και τρέχει, τρέχει μπροστά από το πλήθος και ανεβαίνει σε μια συκομουριά δια να μπορέσει να ιδεί, να αντικρύσει τον Μέγα Λυτρωτή, τον Θεάνθρωπο Ιησού.

Μια συνεδρίαση Δ.Σ που πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα!!!

Η 23/12/2016 μας επιφύλαξε μια συνεδρίαση που κάθε άλλο κοσμεί το Δημοτικό Συμβούλιο της Λέρου! Μια συνεδρίαση που προφανώς περισσότερο εξυπηρετούσε το να βγουν τα εσώψυχα παρά να λυθούν λύσεις στα προβλήματα αυτού του έρημου νησιού!

Γεώργιος Ελ. Τσουκάλης

Κάμερα: Εμμανουήλ Ιω. Σούλος

Κοινό Δελτίο Τύπου Δημάρχου Λέρου και Λειψών

Στην Αθήνα μετέβησαν οι δήμαρχοι των δύο νησιών (Λέρου - Λειψών) Μιχάλης Κόλιας και Φώτης Μάγγος όπου ζήτησαν και είχαν συνάντηση με τον υπουργό ενέργειας κο Σταθάκη καθώς και με τον Πρόεδρο της ΔΕΔΔΗΕ κο Χατζηαργυρίου με θέμα τις πολύωρες και συχνές διακοπές ρεύματος στην περιοχή μας που έχουν σαν αποτέλεσμα να διαταράσσεται η κοινωνική και οικονομική ζωή το τόπου μας και να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές των ευπαθών ηλικιακών ομάδων εξαιτίας της διακοπής παροχής ενέργειας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Εορτασμού των Τριών Ιεραρχών 30-01-2017

Ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη, κατήρτισε το πρόγραμμα των Τριών Ιεραρχών ως εξής :

 

Κυριακή   29-01-2017

 

  Ώρα 16:00 μμ.

Μεταφορά ιεράς εικόνας <<Τριών Ιεραρχών>> υπό των μαθητών από το  Δημοτικό Σχολείο Αγ. Μαρίνας  εις  Ιερό   Μητροπολιτικό Ναό

<< Ευαγγελισμός της Θεοτόκου>>.

 Ώρα  16:30 μμ.          

Δελτίο Τύπου για το πρόγραμμα Erasmus

Από τη Δευτέρα 9  έως τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, 58 συμμετέχοντες από 6 διαφορετικές χώρες ταξίδεψαν στην Αθήνα και συμμετείχαν ενεργά στο χρηματοδοτούμενο από το ERASMUS+ Πρόγραμμα Trip to Tolerance.

Άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Παιδείας για την συμπλήρωση των...

Το δίκαιο αίτημα του διευθυντή , των εκπαιδευτικών και του συλλόγου γονέων  του δημοτικού σχολείου Αλίντων για συμπλήρωση των κενών  θέσεων ( γυμναστή και καθηγητή πληροφορικής ) έγινε άμεσα αποδεκτό από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας καθώς και τον διευθυντή του σχολείου των Αλίντων κ. Χατζηλάρη που με ενημέρωσε ακριβώς για το θέμα .

Προς: Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. P. Καμμένο, Διαβίβαση διαμαρτυρίας

Σε συνέχεια της σχετικής αναφοράς που σας απεστάλη και που μας κοινοποιήθηκε από τους υπαλλήλους του ΙΚΑ ΕΤΑΜ Λέρου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στη διαμαρτυρία τους.

“ΔΕΗ: Μισές αλήθειες ή ψέματα;;;;”

Σε πρόσφατο δελτίο τύπο του Δήμου Λέρου, σχετικά με τις συνεχείς διακοπές ηλεκτροδότησης του νησιού αναφέρονται τα εξής: 

  1. «Ο Δήμος Λέρου δια του νομικού συμβούλου του έχει υποβάλλει μέχρι σήμερα δύο (2) μηνυτήριες αναφορές για το θέμα …. ενώ για τις πρόσφατες διακοπές ρεύματος θα ληφθεί εκ νέου απόφαση ….. σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.»

Αυτή είναι η μισή αλήθεια…. Δύο μηνυτήριες αναφορές, μία το 2012 και μία τον Απρίλιο του 2016, μετά από ομόφωνη Απόφαση του Δ.Σ. τον Μάρτιο του 2016.

Θάνατος - μυστήριο 19χρονης στη Λέρο: «Ο φονιάς του παιδιού μου...

Παρά το γεγονός πως ο εισαγγελέας έχει ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο δολοφόνος της Νίκης δεν έχει κληθεί σε απολογία και παραμένει ασύλληπτος

Μια απίστευτη στα δικαστικά χρονικά υπόθεση που αφορά το μυστηριώδη θάνατο μιας κοπέλας συγκλονίζει τη Λέρο. 

Η 19χρονη Νίκη Μαυρούδη, είχε βρεθεί απαγχονισμένη από την μητέρα της πριν από τρία χρόνια. Η οικογένεια ποτέ δεν πίστεψε πως ήταν αυτοκτονία.

Σελίδες

Εγγραφή στο Λέρος