Λέρος

Ημερίδα και Εκδηλώσεις απόδημων Λερίων
Ημερίδα και Εκδηλώσεις απόδημων Λερίων

Τo Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Ημερίδα προς τιμήν των Απόδημων Λερίων.

Ο Μάρκος Σεφερλής στην Λέρο!

Ο διάσημος ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής και η οικογένεια του κάνουν τις διακοπές στην Λέρο, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση από αυτό το γεγονός δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram μαζί με την γυναίκα του και τον γιο του, και μας εύχετε καλή Παναγιά.

Μήνυμα για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

15 Αυγούστου , ένας από τους μεγαλύτερους εορτασμούς της θρησκείας μας , που τιμάται με υπέρλαμπρο τρόπο σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Ένας εορτασμός που μας θυμίζει το μεγαλείο της υπομονής, της ταπεινότητας και της χωρίς τέλους αγάπης της μάνας.Καθόλου τυχαία είναι η πρώτη που ονοματίζουμε στις προσευχές μας , μιας και η Αγιότητά Της είναι πιο κοντά στα ανθρώπινα και στα καθημερινά.Είναι η μεγάλη Μάνα που θα ακούσει κάθε της παιδί.

Στη Λέρο η Καρολίνα Κούρκοβα Ένας «άγγελος» της Victoria’s Secret
Καρολίνα Κούρκοβα

Διακοπές στην Ελλάδα κάνει το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret, Καρολίνα Κούρκοβα, η οποία ωστόσο δεν επέλεξε… παραδοσιακούς για τις καλλονές από το εξωτερικό προορισμούς, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Αντίθετα, το διάσημο μοντέλο από την Τσεχία απολαμβάνει τις θάλασσες της Λέρου και της Σύμης, μην παραλείποντας να… διαφημίσει τις ομορφιές των δύο νησιών με φωτογραφίες στο Instagram.

Βλάβη τηλεφωνικών γραμμών Υπηρεσίας μας

Συνέχεια ανωτέρω σχετικού απο Υπηρεσία μας ανακοινώνεται ότι , αρμόδιος πάροχος (Ο.Τ.Ε) προέβει στην πλήρη αποκατάσταση της βλάβης  των τηλεφωνικών γραμμών, με αποτέλεσμα  τηλεφωνικό κέντρο Υπηρεσίας μας να λειτουργεί κανονικά και τίθεται άμεσα στην διάθεση των πολιτών.

     

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

         

ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ ΜΠΟΤΣΗΣ Δημοσθένης

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου
Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Λέρου

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουρουμπλή καθώς και στον Υφυπουργό κ. Σαντορινιό διότι με την καθοριστική συμβολή τους η ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries, πέραν των προγραμματισμένων δρομολογίων, δρομολόγησε πλοίο κάθε Σάββατο προς το νησί μας, με αποτέλεσμα να προσεγγίζουν τη Λέρο πέντε πλοία την εβδομάδα.

Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο οι ταξιδιώτες των νησιών μας όσο και οι επαγγελματίες μεταφορείς αγαθών και εμπορευμάτων.

Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Δηλώνει ο Ι. Σοροκάκης αν...
Συνέντευξη Ι Σορωκάκη 08-08-2017

Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Λέρου κ. Ιωάννης Σοροκάκης υπεύθυνος επί των οικονομικών του Δήμου Λέρου, μας μίλησε για τα "στενά" οικονομικά του Δήμου, για την τουριστική περίοδο που εξελίσσεται η οποία είναι περιορισμένη σε χρονική περίοδο.

Μας δήλωσε σε σχετική ερώτηση μας ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αν δεν συντρέξουν οι οι σωστές προϋποθέσεις.

Αλλά, ας αφήσουμε τον ίδιο να μας τα πει

Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το Υδατοδρόμιο Λέρου

Την Τρίτη 1.8.2017 υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου, προκειμένου να εκτελεστεί το έργο «Μελέτη, κατασκευή και Άδειες Ίδρυσης και Λειτουργίας Υδατοδρομίου στη Λέρο», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ άνευ ΦΠΑ.

Έκθεση Χειροποίητων Δημιουργιών

Μια υπέροχη έκθεση   Χειροποίητων Δημιουργιών με κατασκευές από θαλασσόξυλα και χειροποίητα κοσμήματα Magination που πραγματοποιείτε  στην αίθουσα του παλιού τελωνείου στην  Αγία  Μαρίνα, αξίζει να την επισκεφτούν όσοι εκτιμούν την καλή τέχνη

Η διάρκεια έκθεσης θα είναι έως 12 Αυγούστου 2017.

 

Ώρες λειτουργίας : Καθημερινά  7- 11μμ

Σαββατοκύριακο 11-1π.μ & 8- 11μμ,

με  «Ελεύθερη Είσοδο».

Με εκτίμηση

Μαντζιάρη Μαρία, κόσμημα Magination

Χατζή Χριστίνα, κατασκευές με θαλασσόξυλα

Κάμερα: Στέλιος Σούλος

Αναβάθμιση πέντε παιδικών χαρών

Την ένταξη του έργου «Προμήθεια εξοπλισμού, ανακατασκευή και αισθητική αναβάθμιση πέντε παιδικών χαρών» του Δήμου Λέρου στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Ολοκλήρωση Χρηματοδοτικού Προγράμματος Αστική Αναζωογόνηση», Μέτρο 2:«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2016 – 19 ΔΗΜΟΙ», σε συνέχεια σχετικής πρόσκλησης, αποφάσισαν τα μέλη ΔΣ του Πράσινου Ταμείου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 193.520,34€

Για το θέμα ο Δήμαρχος Λέρου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Σελίδες

Εγγραφή στο Λέρος